A csepel kerékpár jelenleg országunkban az egyetlen hazai, működő kerékpár vállalkozás és márka. A márka alatt megfizethető, ám roppant minőségi kerékpárok találhatók. A jó ár-érték arányú termékek küllemüket tekintve semmiben sem maradnak el a külföldi, talán többek által jobban ismert márkáktól. Így a csepel kerékpár választásával a rendkívül jó ár-érték arány mellett, esztétikus, strapabíró, megbízható biciklire tehetsz szert.

A csepel kerékpár kategóriája alatt garantáltan találsz magadnak olyan biciklit, ami kielégíti minden felmerülő igényedet.

Városi használatra szeretnél egy klassz, megbízható biciklit? Nem probléma remek és erős darabokat vásárolhatsz, melyek garantáltan hű szolgálatot tesznek majd hosszú éveken át.

A hobbinál komolyabb szerepet játszik az életedben a kerékpározás? Olyan Csepel bicikli is van, amely kifejezetten versenyzéshez lett kialakítva, így ha valóban a magyar termékhez húz a szíved, ebben az esetben sem kell kompromisszumot kötnöd!

Gyermek van a családban? A Csepel bicikli gyártói a gyermekeket sem hagyják figyelmen kívül. Számukra is remek, megbízható, masszív bicikliket gyártanak. A gyermekek életében maradandó emlék az első bicikli, a kerékpározni tanulás, ehhez viszont nem árt egy megbízható, erős darabot választani.

Felkeltettük érdeklődésed a Csepel kerékpár iránt? Látogass el csepeli kerékpár boltunkba, ahol megannyi csepel bicikli közül válogathatsz.

Üzletünkben szakszerű tanácsadással is rendelkezésedre állunk abban az esetben, ha még nem lennél magabiztos abban, hogy milyen típusú biciklire is lenne szükséged.

Várunk szeretettel!